Mijn naam is Jan van Arkel, geboren in het fantastische jaar 1963 te Den Haag. Niet dat ik daar lang gewoond heb, want al snel ben ik omgetoverd tot brabander. Daar heb ik de meeste jaren op school gezeten en heb ik ook mijn studie op de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Inmiddels woon ik alweer een flink aantal jaren in Noord Limburg.

Ik brand mijn vingers aan alles wat ik interessant vind en plaats daar regelmatig iets van op het internet. We hebben inmiddels zo’n 30 jaar ervaring met het kweken van ara’s. Toen wij begonnen hadden we het geluk wat op weg geholpen te worden door een paar bevriende kwekers. Dat was een behoorlijke uitzondering, zo hebben wij later geleerd. Een reden temeer om deze website op te starten en informatie uit te wisselen. Ga er in ieder geval maar van uit dat ik jullie de komende tijd lastig blijf vallen met mijn ara hobby en fotografie! We hopen dat jullie plezier beleven aan het lezen van onze site en dat we zo de nodige ara kwekers wat op weg kan helpen.

Mijn ding is dus echt het kweken met ara’s. Op deze site hou ik de pagina’s over het kweken bij. Om daarbij te kunnen moet je een account hebben aangemaakt en ingelogd zijn.