Clicker en target training bij papegaaien

Vogelpaspoort clicker en targettrainingOver clicker en target training zijn enige tijd geleden twee uitgebreide artikelen geschreven door Linda Verheijen. Deze artikelen zijn hier en hier te vinden. Echter wist u dat deze trainingsvormen ook zijn opgenomen in het vogelpaspoort. Samen met nog 10 trainingsdoelen zijn clicker en target training opgenomen in het vogelpaspoort om iedere kromsnaveleigenaar trainingsdoelen te geven. Omdat wij begrijpen dat een goed voorbeeld enorm kan helpen om dit te bereiken zullen wij een aantal video’s publiceren waarin uitgelegd word hoe u uw vogel dit aan kan leren.

Wij hopen dat deze video’s een stimulans zullen zijn om te gaan trainen met uw vogel(s). Als u naar aanleiding van deze video vragen of opmerkingen heeft laat dan een reactie achter. We zullen dan proberen uw vragen in een volgende video te beantwoorden.


[whitespace height=”30″]

By |2014-03-23T15:04:33+00:00maart 9th, 2013|training|4 Comments

About the Author:

Hier komt de biografie....

4 Comments

 1. Sandra 03/10/2013 at 13:46

  mooi duidelijk filmpje weer
  toppie!

 2. Koba 03/10/2013 at 15:00

  Geweldig, had nog een clicker liggen dus kon meteen aan de slag. Niet alleen de clicker, maar ook de target training is meteen een succes. Het is duidelijk verteld (voor een leek als ik), zowel de video als de tekst over clicker en target training. EN IN HET NEDERLANDS gelukkig.
  Ik was wel al bezig met trainen, maar enkel op stem. Maar heb de indruk dat dit veel beter en sneller werkt.
  Maar ook duidelijker. Pyrri is geen Ara, maar een Pyrrhura. We hebben vandaag 2 keer 10 min getrained en hij volgt de target helemaal (neemt de target nog wel steeds vast) maar doe alles om naar die target te raken, voor zijn beloning want voor die hele kleine zonnepitjes doet Pyrri ALLES

  Ik ben op deze site terecht gekomen via Peter Bastiaansen omdat ik met Pyrri aan Free Fight wil gaan doen. Heb hier ook een contactformulier voor ingevuld. Maar wie weet kom ik via deze manier van trainen al een eind en wie weet in contact met jullie

 3. […] soort informatie ook in het Nederlands (en gratis!) beschikbaar komt. Klik hier voor het artikel: https://een-01.nl/clicker-en-target-t…ij-papegaaien/ Antwoord met […]

 4. Koba 03/13/2013 at 22:38

  Vandaag de nieuwe target/clicker van jullie ontvangen. Even was het wennen, want ja een sate prikker ziet er toch wat anders uit als een metalen telescoop-staafje met een oranje balletje. Maar al gauw had Pyrri het door. Het voordeel is dat het balletje niet zo gauw kan vastpakken, dus dat is wel een groot voordeel. Het fijne ook van het telescoop is dat het ook makkelijk mee te nemen is. Dus vanaf morgen neem we het ook mee naar buiten.

  Vandaag meteen de 3 dvd van Barbara Heidenreich bekeken, het is wel heel jammer dat het allemaal in het engels is, maar oke de grote lijnen kan ik er toch wel uithalen. Ook hier heb ik toch weer het een en ander van opgepikt. Toch weer dingen gezien, vooral de lichaamstaal. Is iets waar ik te weinig mee gedaan heb, maar waar ik wel van nu af aan heel zeker ga op letten en nu ook begrijp waarom hij wel eens de neiging heeft tot bijten. Ik denk dat ik ook hier heel veel aan heb, al zou ik het geweldig vinden als je zo’n workshop in het Nederlands zou kunnen volgen. Maar ja beter dit als niets. En hopelijk gauw weer een nieuwe filmpje van Arian.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: