Een website zonder social media is in deze tijd vrijwel ondenkbaar. Belangrijker als de vraag ‘waar doe je aan mee’ is de vraag ‘waar doe je niet aan mee’… Er zijn zoveel mogelijkheden dat het aan alle kanten duizelt. Voor de ondersteuning van onze website hebben wij een keuze gemaakt: we zijn te volgen op Facebook, Twitter, Youtube en via RSS. Daarnaast maken we het onze lezers gemakkelijk om artikelen op hun eigen favoriete social media omgeving te posten. We leggen u even uit hoe het werkt…

Hoe kun je ons volgen?

Op onze thuispagina (klik in het menu op ‘welkom’) zie je halverwege in de linkerbalk een kopje ‘Volg ons!’, met daaronder vier iconen. Van links naar rechts verwijzen het Facebook, Twitter en Youtube icon direct door naar onze verschillende pagina’s bij deze social media. Met het RSS icon (het meest rechtse van de vier) kunt u een (gratis) abonnement nemen op onze site.

RSS staat voor Really Simple Syndication. Zodra er een nieuw artikel op onze site verschijnt krijgt u daarvan acuut een seintje. Daarvoor heeft u een RSS lezer nodig. Maar geen zorgen, de meeste RSS lezers zijn gratis. En bovendien zijn ze op vrijwel ieder platform (computer, tablet en smartphone) beschikbaar. Natuurlijk kunt u ook iedere dag even op onze site kijken, maar een RSS abonnement is gemakkelijker.

&

&

Als u een interessant artikel gevonden heeft dan ziet u onder het artikel een aantal iconen staan. Door op zo’n icon te klikken kunt u op uw favoriete social media een berichtje over dat artikel plaatsen. Ook kunt u met het ’email icon’ snel en gemakkelijk een berichtje naar iemand sturen met de tip dit artikel te lezen! Wij zijn in ieder geval blij met uw doorverwijzingen!

&